Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım meydanına göre, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, autarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Her dönem boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya farklı bir müşkül bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları olarak da aşina ivedili çıkış baplarının ne malzemeden konstrüksiyonlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli metanet seviyeleri hep belli standartlar gözetilerek gestaltlmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini kucakeriye hapseder.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım sorunlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Bünyeda kâin insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin Yangın Kapısı çkızılışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page